PIZZA BULLS

PIZZA BULLS Pizza Bulls

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 892 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Bulls. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 10:48 Zeer snelle levering..
7 aug 2022 om 21:09 Ik eet geregeld van hen en ben steeds tevreden geweest
1 aug 2022 om 9:14 Veeeeeeel te weinig. Vroeger kreeg je veel meer voor je geld. 2durums en had nog honger. 18 euro.. vind ik heel jammer.
30 jul 2022 om 22:36 Bestel daar geregeld eten en dat is altijd heel lekker, de pastagerechten hebben mijn voorkeur maar dat is persoonlijk, pitaschotels zijn ookal lekker met looksaus ,terug persoonlijke smaak, alles is er gewoon top.
29 jul 2022 om 19:56 Snel geleverd! Wel vroeg besteld dus mogelijk nog rustig… Vriendelijke bezorger. Alles nog warm, verzorgde pitaschotel, droge, krokante frietjes en heerlijke lookbroodjes!
5 jul 2022 om 21:03 Zeer lekker maar een beetje te koud...
30 jun 2022 om 16:03 Lekker en snel. Bedankt!!
24 jun 2022 om 23:02 Lekkere pizza, op tijd en warm bezorgd
21 jun 2022 om 8:26 Op tijd geleverd warm en lekker
10 jun 2022 om 22:37 Ik geef aan dat mijn eten om 20:30 uur moet geleverd worden omdat ik werk tot 20:00 uur, en ze leveren om 19:35uur. Bijna een uur te vroeg. Niet echt lekker om koud eten te hebben als je thuis komt. En dan waren ze ook nog eens mijn saus vergeten.
10 jun 2022 om 8:34 Altijd mooi op tijd geleverd al veel besteld altijd alles oké