PIZZA BULLS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 946 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Bulls. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:10 Oke
29 jan 2023 om 2:14 Verkeerde kaas geleverd, voor de rest topie, was lekker.
26 jan 2023 om 23:20 Lekker zoals altijd, en vriendelijke bezorging
14 jan 2023 om 21:27 Bestelling was super op tijd! Zowel de pita als de pasta heerlijk! Wij bestellen vanaf nu daar!!!
10 jan 2023 om 9:47 Eten snel en warm geleverd, erg lekker. Ik stel geregeld mijn pizza zelf samen en da's wel een leuke feature.
3 jan 2023 om 9:55 De durum had geen smaak, saus vergeten en lookbrood vergeten… erg teleurstellend
1 jan 2023 om 18:53 Het is alleen jammer dat je altijd extra vlees moet bestellen. Om dan toch maar een normale portie vlees te krijgen. Als je dit niet doet. Moet je echt zoeken naar het vlees dat in je bestelling zit.
30 dec 2022 om 16:12 pizza was zoals gevraagd & ok; nog warm genoeg delivery was iets sneller dan aangeven (45min geschat, 35min geleverd)
21 dec 2022 om 11:24 Lekkere pizza zoals altijd. Correcte en vriendelijke bezorging. Steeds op tijd.
17 dec 2022 om 21:13 Zoals altijd zeer lekker en mooi op tijd! Dank jullie wel!
17 dec 2022 om 15:12 Bestel hier wekelijks meerdere keren. Altijd snel geleverd. Altijd super vriendelijk. Eten smaakt ook altijd goed. Geen klachten!
16 dec 2022 om 21:02 Pizza was bijna koud bij levering, het weer zat nie mee denk ik